O nama

MM Narcis

Nešto o nama...

Ugostiteljski objekat Narcis se nalazi na obali Vlasinskog jezera na regionalnom putu Promaja - Crna Trava. U preko 40 soba sa kupatilima ima preko 100 ležajeva, savremenu kuhinju i restoran sa 250 mesta. U objektu je i letnja bašta, diskoteka, dobro opremljena teretana, prostorija za rekreativnu nastavu, super market. U sastavu Narcisa je i teren za male sportove.


Pored soba, gostima je po potrebi na raspolaganju i 54 mesta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama u okružnim vilama koje se nalaze od 50-100m od Narcisa i 20 ležaja u depadansu koja se nalaze na 5m od objekta.

Pogledajte naš video

Pročitajte i još...

Cene usluga su veoma povoljne uz posebne pogodnosti za organizovane grupe, seminare i rekreativnu nastavu. Ono što nudi priroda Vlasinskog podneblja nalazi se i u restoranu Narcis. Gosti mogu birati vlasinsku pastrmku, vlasinsku jagnjetinu, pršut, ovčije kiselo mleko, ovčiji ili kravlji sir, poznati vlasinski krompir, zeljanicu, domaću pogaču i sve vrste salata, a naravno u meniju su i specijaliteti sa roštilja.

Zanimljivosti

Sve čari Vlasine i Vlasinskog jezera, koje se nalaze na nadmorskoj visini od 1260 metara, gosti ugostiteljskog objekta Narcis mogu upoznati izletima na okolne planinske vrhove, ili plovidbom jezerom koje za njih organizuje ljubazni domaćin. U programu izleta je i poseta Hramu Vavedenja Presvete Bogorodice - Palje iz devetog veka, u kome je po predanju dva puta boravio Sveti Sava, poseta Belim izvorima - lekovitoj vodi dobroj za vid koja se nalazi na Čemerniku kao i izlet na vrh Čemernika na visini od 1638m.

www.000webhost.com